top of page

Ervaringen

01

Fit 4 Female

"Ik sport nu inmiddels een jaar onder begeleiding van Inge. Buiten het feit dat het gezellig is om met de groep te trainen, gaan wij er qua conditie super op vooruit. Inge geeft duidelijk uitleg, kijkt hoe wij de oefeningen uitvoeren en corrigeert ons daar waar het nodig is. Het is een dame met pit en weet dat op een geweldige manier aan ons over te brengen, met ruimte voor een lach. Maar het is ook een vrouw met kennis van zaken, ze zorgt voor heerlijke muziek en variatie in attributen. Ik had nog nooit gebokst! Al met al een uur heerlijke ontspannen inspanning! En elke keer ga ik weer moe maar voldaan naar huis." 

Sjaan van Sonsbeek

02

“Inge is een enthousiaste coach. Individuele bijsturing en heerlijk trainen in de buitenlucht!" 
Hilde

03

"Alle keren met plezier de lessen gevolgd. Altijd met een voldaan gevoel thuiskomen doordat Inge motiveert om het uiterste uit jezelf te halen, zonder over je grenzen te gaan. Er is aandacht voor ieder individu in de groep. Inge is kundig, de lessen afwisselend en gezellig. Bovendien is het heerlijk sporten in de frisse buitenlucht en leer je van ieder weertype te genieten."

Ilse

04

"Ik ga elke week met plezier naar de training van Inge. Gezellig buiten in het park sporten. Ideaal, vooral in de lente en zomer. De begeleiding is op maat en heel professioneel. Goede opbouw van de oefeningen en heel gevarieerd. Ik word elke week fitter. Fijn gevoel!"

Moniek S.

05

"Sweat, Smile and Repeat!

Bij personal trainer Inge ga je tijdens haar training vanaf de eerste tel ‘aan’.

Ik trainde al ruim 15 jaar bij Inge in de sportschool voordat ze vorig jaar voor zichzelf begon met MovIng. Eindelijk!

Wat kun je verwachten bij een training van deze persoonlijke en immer positieve powerhouse. Als het even kan gaan we lekker trainen in de buitenlucht. Na de eerste 5 minuten is je hoofd al heerlijk leeg, een paar minuten later de eerste zweetdruppels en kom je na 10 minuten in een flow die ze de rest van jouw uur weet vol te houden.

Met haar perfecte timing in op&afbouw van haar trainingen, Inge houdt je fysieke (on)mogelijkheden goed in de gaten, voelt haar work-out nooit als een ‘moeten’ maar als een moment in de week die ik altijd met PEN in mijn agenda heb staan!"

Karen

06

"Ik doe al een tijdje mee met fit4female en ben daar zeer tevreden over! 
Inge is een zeer enthousiaste, motiverende coach! Ze legt de oefeningen goed uit zodat iedereen ze op de juiste manier uitvoert. Ze zet lekkere muziek op en wisselt lopen, spierversterkende oefeningen en cardio af.

Afsluitend een fijne coolingdown. Altijd weer voldaan en tevreden naar huis! 
(en de volgende dag spierpijn, haha)"

 T. de Veld

07

Op initiatief van een collega zijn wij met een club van zes collega’s één keer per week met Inge van Laar aan de slag gegaan. Niet alleen dat het leuk is om met een vast clubje te trainen maar met Inge als onze personal trainer motiveert je enorm om een tandje hoger in de training te zetten. Inge weet met haar immense kennis en kunde ons keer op keer te enthousiasmeren dat bewegen, zeker voor mij persoonlijk, niet alleen broodnodig is maar dat het sowieso goed is voor je geest en lichaam. Jammer dat onze training momenteel wegens corona op een laag pitje staat maar ondanks dat weet Inge ons op een andere manier te blijven aanmoedigen om met de training door te gaan. Inge is een super geweldig mens, ik ben blij met haar als personal trainer en ik kijk nu al uit naar het moment dat wij weer gezamenlijk met Inge kunnen gaan trainen.

Sisca Plinck

08

Tijdens mijn burn-out was ik bang om met sporten mezelf te veel te belasten. Met de professionele, positieve en persoonlijke begeleiding van Inge hoef ik niet meer bang te zijn. Ze weet wat ik kan en daagt me uit binnen mijn eigen grenzen. Het is heel fijn om zo onbezorgd te kunnen sporten!

Emma, 30 jaar

09

Inge is in positieve zin mijn stok achter de deur. Wekelijks train ik met veel plezier met haar. Ze kijkt goed naar het individu. En als het een dag wat minder gaat: geen probleem, ze weet er dan voor te zorgen dat je toch weer ergens een grens verlegt en tevreden naar huis gaat. Inge altijd positief en ik altijd zin om te trainen!

Remko

10

Workshop Bewegen op het Werk
Op 14 oktober 2019 heb ik deelgenomen aan de Workshop Bewegen op het Werk!  Ik wist dat ik op werkdagen veel achter mijn laptop zit, maar tijdens de workshop werd ik me er écht bewust van hoe slecht dit is. De handige en makkelijk toe te passen tips om vaker tussendoor te bewegen werken inspirerend. Deze tips pas ik nu ook op niet-werkdagen toe! De effecten van deze beweegmomenten dragen merkbaar positief bij aan mijn energieniveau.

 

Personal Training
Mei 2020: alweer bijna een jaar sport ik wekelijks onder begeleiding van Inge van Laar als mijn personal trainer. Door de op maat uitgezette circuits en trainingsschema’s zijn mijn conditie en kracht met enorme sprongen vooruit gegaan. Inge is als persoon heel inspirerend en heeft altijd een luisterend oor voor iedereen. Ze geeft veel energie en daardoor raak je extra gemotiveerd om te bewegen. Sportief bezig zijn staat dan ook qua prioriteit hoog op mijn agenda en dat is vooral aan Inge te danken!

Monique Koelink 

11

Ik ben geen ‘sportschooltype’, maar Inge heeft ervoor gezorgd dat ik lekker ben gaan bewegen. Tijdens de training zorgt ze ervoor dat ik op een gerichte manier binnen mijn grenzen toch voluit kan gaan. Haar enthousiasme motiveert mij en ik kijk uit naar elke sessie, hetgeen ik nooit van mijzelf had verwacht! Mijn ervaring is dat Inge de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis heeft om een bewegingsplan op te stellen aan de hand van ieders wensen en lichamelijke conditie! Zij is een motivator, inspirator, coach, trainer, begeleider, sportmaatje, mentaal coach, vertrouwenspersoon én kan adviseren op het gebied van sport, bewegen, voeding en stress gerelateerde klachten.
Inge creëert een sfeer in de les  waarin wij ons als deelnemers vertrouwd en veilig voelen, en waarin ruimte is voor ieder individu, als sporter maar zeker ook als mens.

Marie Kemme

12

Januari 2018 zijn we met een klein clubje (6 meiden) gestart om te gaan sporten binnen Rabobank van ons ontwikkelbudget via een aan Rabo gelinked bedrijf. Toen het halfjaar om was hebben we Inge benaderd en gevraagd of zij ons wilde trainen omdat we heel graag met elkaar door wilden sporten en we goede berichten over Inge hoorden. Inge stemde toe en in juli zijn we gestart, te beginnen met een 0-meting om te testen waar we stonden. Op basis van deze 0-meting heeft Inge een persoonlijk programma voor ons gemaakt. Inmiddels hebben we conditioneel flinke stappen vooruit gezet. Inge is niet alleen een geweldig mens, ze is ook een heel inspirerende trainer met oog voor alle deelnemers. De juiste aandacht, de juiste woorden en geweldige muziek. Je doet echt letterlijk de extra stap en het is al lang niet meer een kwestie van ‘volhouden’, maar een kwestie van uitkijken naar de volgende training :-). Ik merk dat ik door het sporten niet alleen lichamelijk sterker wordt, maar ook mentaal. Sinds kort geeft Inge ook buiten les, i.v.m. Corona.

Kortom ik raad Inge als (personal) trainer van harte aan!!

Inge Corbeau

bottom of page