top of page

AANBOD

Hieronder vind je verschillende vormen van begeleiding of training. Of het nu gaat om individuele begeleiding, in groepsverband werken aan je fysieke en mentale conditie of een workshop op het werk, het kan allemaal. 

Samen aan de top
                  PERSOONLIJKE BEGELEIDING
 

Iedereen loopt wel tegen de hectiek van het leven aan. Gebeurtenissen die je leven op zijn kop zetten, het gevoel dat je altijd maar moet presteren en nooit even afwezig kunt zijn. We herkennen het allemaal en moeten ermee om gaan, maar soms gaat het even niet meer en ligt lichamelijke en mentale uitval op de loer. Bewegen is een prachtig middel en “medicijn” om zowel fysiek als mentaal weer in balans te komen. Op gepaste wijze en met zorg de beweging weer op gang brengen. Samen onderzoeken welke drijfveren, kwaliteiten, waarden, belemmerende- en ondersteunende overtuigingen er zijn. Rationeel en op gevoelsniveau.

Personal Training: € 60,- (60 min)

Stresscounseling: € 60,- (60 min)

Begeleidingstraject - combinatie van fysieke en mentale begeleiding: € 90,- (90 min)

hersenen
Oranje en Zwart Foto Sportschool Poster.jpeg
Powerwalk by Moving Logo.png
556A69D1-C9EB-48E2-9A58-DC14B7AA952B.jpeg
           CIRCUITTRAINING

 

Wil je fitter worden en sporten in groepsverband omdat het leuk is? Vraag naar de mogelijkheid om aan te sluiten bij een vaste trainingsgroep. Het is ook mogelijk om voor een eigen samengestelde groep een training op locatie aan te vragen. 

 

Circuit training

Fit 4 Female (ladies only) 

Small Group Training (min 2 - max 4 personen)

           POWERWALK TRAINING

 

Wil je in de buitenlucht op een verantwoorde manier bewegen en aan je spierkracht en conditie werken? Dan is Powerwalken misschien wel iets voor jou! Je leert de juiste technieken te gebruiken die belangrijk zijn voor een goede powerwalk training. Zo werk je gecontroleerd aan je conditie en je spierkracht. Je wordt uitgedaagd, maar wel binnen jouw grenzen. Je zult merken dat je conditie snel verbetert in de vorm van uithoudingsvermogen, maar ook qua spierconditie. De spieren worden sterker en geven je meer kracht om steeds steviger te gaan lopen. Naast het lopen is er aandacht voor oefeningen die bijdragen aan die spierkracht. Kortom, Powerwalken levert je een totale workout op.

           JOG&JOY HARDLOOPTRAINING

Hardlopen is een ontzettend blessuregevoelige sport, omdat bij elke stap die een hardloper zet de kracht van drie keer (!) je lichaamsgewicht op je gewrichten, spieren en botten terechtkomt. Een kwart van de hardlopers ervaart meerdere keren per jaar blessures: achillespezen en scheenbenen het vaakst. 

Veel blessures zijn te voorkomen door slimmer te trainen. Vaak gaat een hardloper te snel, te vaak en te ver. Dat herken je dan ook aan de grimas op het gezicht…:-( En hardlopen of joggen zou nu juist een glimlach op je gezicht moeten toveren.

 

Tijdens JOG&JOY gaan we die glimlach trainen. Het gaat niet om persoonlijke records, lange afstanden of je tijd op de 10 km verbeteren. Het gaat bij ons om het plezier van buiten sporten en tegelijkertijd spelenderwijs je conditie verbeteren. Plezier staat voorop. Na een training ben je moe en voldaan in plaats van afgepeigerd. Als wij lopen kun je nog gewoon met elkaar praten. We gaan hardlopen door middel van zogenoemd ‘vaartspel’. Geen ellenlange runs, maar variatie waarbij ook oefeningen en rekken en strekken niet worden vergeten.

 

 

TARIEVEN GROEPSTRAININGEN


Losse training in groepsverband: € 10,- 

Rittenkaart 10 trainingen: € 80,- (op te maken in 13 weken)

Small Group Training: € 20,- p.p.

Alle groepstrainingen zijn ook te organiseren als clinic voor bedrijven op locatie! (prijs op aanvraag)

Inge.jpg
 WORKSHOP "BEWEGEN tijdens het WERK kan ALTIJD!"

In de huidige tijd komen veel mensen tot de conclusie dat ze te weinig bewegen, maar voelen dat de behoefte om te bewegen toeneemt. Meer bewegen zorgt immers voor een verhoogde weerstand, meer energie en creativiteit. Maar hoe zorg je voor voldoende beweegmomenten tijdens het (thuis)werken?

Tijdens deze workshop word je geïnspireerd! Je wordt je bewust hoeveel je doorgaans zit en waarom het belangrijk is om regelmatig te bewegen. Je ervaart het effect van simpele beweegmomenten op jouw prestatie en je gevoel. Bewegen tussen het werken door, op jouw werkplek of in de omgeving. Er is meer mogelijk dan je denkt. Bewegen kan altijd!

Zin in een leuke workshop met collega's? Vraag naar de mogelijkheden!

Prijs op aanvraag.

bottom of page