AANBOD

Hieronder vind je verschillende vormen van begeleiding of training. Of het nu gaat om individuele begeleiding, in groepsverband werken aan je fysieke en mentale conditie of een workshop op het werk, het kan allemaal. 

Samen aan de top
                  PERSOONLIJKE BEGELEIDING
 

Iedereen loopt wel tegen de hectiek van het leven aan. Gebeurtenissen die je leven op zijn kop zetten, het gevoel dat je altijd maar moet presteren en nooit even afwezig kunt zijn. We herkennen het allemaal en moeten ermee om gaan, maar soms gaat het even niet meer en ligt lichamelijke en mentale uitval op de loer. Bewegen is een prachtig middel en “medicijn” om zowel fysiek als mentaal weer in balans te komen. Op gepaste wijze en met zorg de beweging weer op gang brengen. Samen onderzoeken welke drijfveren, kwaliteiten, waarden, belemmerende- en ondersteunende overtuigingen er zijn. Rationeel en op gevoelsniveau.

Personal Training: € 60,- (75 min)

Stresscounseling: € 60,- (75 min)

hersenen
groep Workout
Loopschoenen
           GROEPSTRAINING

 

Wil je fitter worden en sporten in groepsverband omdat het leuk is? Vraag naar de mogelijkheid om aan te sluiten bij een vaste trainingsgroep. Het is ook mogelijk om voor een eigen samengestelde groep een training op locatie aan te vragen. 

 

Small Group Training (min 2 - max 4 personen)

1 uur: € 20,- p.p. / datum en locatie nader te bepalen

 

Groepstrainingen (max 10 personen)
Circuit training (HIT)

Bootcamp

Fit 4 Female (ladies only) 

Powerwalk Training 

 

Losse training in groepsverband: € 10,- p.p.

Abonnement 10 trainingen: € 75,- (op te maken in 13 weken)

Ook te organiseren als clinic voor bedrijven op locatie! (prijs op aanvraag)

           POWERWALK TRAINING

 

Wil je in de buitenlucht op een verantwoorde manier bewegen en aan je spierkracht en conditie werken? Dan is Powerwalken misschien wel iets voor jou! Je leert de juiste technieken te gebruiken die belangrijk zijn voor een goede powerwalk training. Zo werk je gecontroleerd aan je conditie en je spierkracht. Je wordt uitgedaagd, maar wel binnen jouw grenzen. Je zult merken dat je conditie snel verbetert in de vorm van uithoudingsvermogen, maar ook qua spierconditie. De spieren worden sterker en geven je meer kracht om steeds steviger te gaan lopen. Naast het lopen is er aandacht voor oefeningen die bijdragen aan die spierkracht. Kortom, Powerwalken levert je een totale workout op!

Losse training in groepsverband: € 10,- p.p.

Abonnement 10 trainingen: € 75,- (op te maken in 13 weken)

Ook te organiseren als clinic voor bedrijven op locatie! (prijs op aanvraag)

Vrouw die werkt in moderne kantoor
 WORKSHOP "BEWEGEN tijdens het WERK kan ALTIJD!"

In de huidige tijd komen veel mensen tot de conclusie dat ze te weinig bewegen, maar voelen dat de behoefte om te bewegen toeneemt. Meer bewegen zorgt immers voor een verhoogde weerstand, meer energie en creativiteit. Maar hoe zorg je voor voldoende beweegmomenten tijdens het thuiswerken?

Tijdens deze workshop word je geïnspireerd! Je wordt je bewust hoeveel je doorgaans zit en waarom het belangrijk is om regelmatig te bewegen. Je ervaart het effect van simpele beweegmomenten op jouw prestatie en je gevoel. Bewegen tussen het werken door, op jouw werkplek of in de omgeving. Er is meer mogelijk dan je denkt. Bewegen kan altijd!

Zin in een leuke workshop met collega's? Met de maximaal toegestane groepsgrootte (volgens de richtlijnen van het RIVM) houden we voldoende afstand. De locatie kan binnen of buiten zijn!

Prijs op aanvraag.