top of page
556A69D1-C9EB-48E2-9A58-DC14B7AA952B.jpeg
F88D1782-2820-47E4-A489-82C6C2196D1F_1_201_a.heic

Het is zover: de introductie van een nieuwe training bij MovIng!

Op zaterdag 4 ju om 9.30 uur zal de eerste introductietraining JOG&JOY plaatsvinden. 

 

Wat is JOG&JOY? Het is een vorm van hardlopen waarbij de belasting beperkt blijft maar de effecten en het plezier van hardlopen volop aanwezig zijn.

 

Hardlopen is een ontzettend blessuregevoelige sport, omdat bij elke stap die een hardloper zet de kracht van drie keer (!) je lichaamsgewicht op je gewrichten, spieren en botten terecht komt. Een kwart van de hardlopers ervaart meerdere keren per jaar blessures: achillespezen en scheenbenen het vaakst. 

Veel blessures zijn te voorkomen door slimmer te trainen. Vaak gaat een hardloper te snel, te vaak en te ver. Dat herken je dan ook aan de grimas op het gezicht… En hardlopen of joggen zou nu juist een glimlach op je gezicht moeten toveren.

 

Tijdens JOG&JOY gaan we die glimlach trainen. Het gaat niet om persoonlijke records, lange afstanden of je tijd op de 10 km verbeteren. Het gaat bij ons om het plezier van buiten sporten en tegelijkertijd spelenderwijs je conditie verbeteren. Plezier staat voorop. Na een training ben je moe en voldaan in plaats van afgepeigerd. Als wij lopen kun je nog gewoon met elkaar praten: misschien geen maatschappelijke discussies maar wel gewone conversatie. We gaan hardlopen door middel van zogenoemd ‘vaartspel’. Geen ellenlange runs, maar variatie waarbij ook oefeningen en rekken en strekken niet worden vergeten.

 

Meld je aan als je wil kennismaken met deze vorm van conditieverbetering waarbij de gezelligheid een niet onbelangrijke trainingsvorm is. Harry zal de trainingen verzorgen. Hij is een zeer ervaren (ex) marathonloper en triatleet. Na een aantal hardnekkige blessures weet hij nu als geen ander hoe je kunt genieten van rustig blessurevrij joggen in de frisse buitenlucht!

 

Wanneer: Zaterdag 4 juni 2022 om 9.30 uur

Wat: Gratis proeftraining  

Waar: DE KUIL – Utrecht, Lunetten

Wie: Iedereen met een goed humeur die aan zijn of haar conditie wil werken.

 

Neem gerust iemand mee. Het is voor alle niveaus!

30549B25-F1F7-4CA0-8BD6-1E203529DC88.png

Lieve vriendinnen, vrienden, familieleden, collega’s en bezoekers van mijn site,

Ik breng iedere dag mensen in beweging, maar nu wil ik je vragen om even letterlijk en figuurlijk stil te staan. Stil te staan en te denken aan alle mensen en dierbaren om ons heen die direct of indirect te maken hebben (gehad) met kanker. 

 

We leven in een rare tijd en zekerheid krijgen we niet, maar zoals het er nu voor staat ga ik dit jaar eindelijk deelnemen aan Alpe d’HuZes om geld op te halen voor waardevol kankeronderzoek! 

Waarom? Omdat ik zeker weet dat elke euro die ik ophaal precies komt waar hij hoort: bij kankeronderzoek.

Zo simpel is het. 

 

Op donderdag 2 juni 2022, sta ik ’s morgens om 4.30 uur aan de voet van de Alpe d’Huez om vol overgave de berg op te lopen. Zo'n 16 km alleen maar klimmen, 4,5 uur onderweg waarbij opgeven geen optie is. En als het goed gaat wil ik zelfs voor een tweede keer omhoog. 

 

Uitlopen zal ik hem hoe dan ook, maar hoe mooi zou het zijn als ik dat met jouw support kan doen.

Daarom stel ik je de vraag of je een bijdrage zou willen doneren. 

En jij mag mij vragen om voor een dierbare van jou te lopen. Ik steek een kaarsje voor je aan op de berg, ik neem een foto mee, een bloem, wat dan ook… Gewoon omdat ik dat graag voor je wil doen en om je te bedanken. 

 

Als je nog een paar minuten tijd hebt, bekijk dan het filmpje over geldbesteding. Want ik wil je graag laten weten waar het geld van Alpe d’HuZes naartoe gaat en wat KWF Kankerbestrijding met het geld doet om kanker te voorkomen, levens te redden en naar een betere kwaliteit van leven na kanker te streven. 

Ik wil je nu al bedanken voor je overweging om te doneren en mijn supporter te zijn. 

 

Liefs, 
Inge

Kijk voor meer informatie over Alpe d’HuZes en geldbesteding op www.opgevenisgeenoptie.nl

 

Hart
bottom of page