Afbeelding Ad6.jpg
Seijbel Photography-8726_edited_edited_e

Lieve vriendinnen, vrienden, familieleden, collega’s en bezoekers van mijn site,

Ik houd mij iedere dag bezig met bewegen, maar vandaag is het 4 februari, Wereld Kanker Dag. En daarom wil ik jullie juist vandaag vragen om even letterlijk en figuurlijk stil te staan. Stil te staan en te denken aan alle mensen en dierbaren om ons heen die direct of indirect te maken hebben (gehad) met deze ziekte. 

Op 10 februari 2011 is het precies 10 jaar geleden dat ik mijn lieve schoonzusje verloor aan de gevolgen van borstkanker. 

 

We leven in een rare tijd en ik kan niet met zekerheid zeggen dat het door kan gaan, maar toch wil ik mijn voorgenomen grote doel voor 2021 met jullie delen: ik ga deelnemen aan Alpe d’HuZes en geld ophalen voor waardevol kankeronderzoek. Waarom? Omdat ik zeker weet dat elke euro die ik ophaal precies komt waar hij hoort: bij kankeronderzoek. Zo simpel is het. 

 

Als de pandemie is gaan liggen en het evenement door kan gaan, zal ik op 3 juni 2021, ’s morgens om 4.30 uur aan de voet van de Alpe d’Huez staan om vol overgave de berg op te lopen.

14,5 km klimmen waarbij opgeven geen optie is. En wie weet ga ik zelfs voor een tweede keer omhoog! 

Uitlopen zal ik hem hoe dan ook, maar hoe mooi zou het zijn als ik dat met jouw support kan doen.

Daarom stel ik je de vraag of je één keer 10 euro zou willen doneren. Waarom 10 euro? Eén euro voor elk jaar dat mijn schoonzusje tot nu toe gemist wordt. Eén euro voor elk jaar… 

Meer doneren mag uiteraard altijd. En je mag me zelfs vragen om voor een dierbare van jou te lopen. Ik steek een kaarsje voor je aan op de berg, ik neem een foto mee, een bloem, wat dan ook… Gewoon omdat ik dat graag voor je wil doen. 

 

Als je nog een paar minuten tijd hebt, bekijk dan dit filmpje over geldbesteding. Want ik wil je graag laten weten waar het geld van Alpe d’HuZes naartoe gaat en wat KWF Kankerbestrijding met het geld doet om kanker te voorkomen, levens te redden en naar een betere kwaliteit van leven na kanker te streven. 

Ik wil je nu al bedanken voor je overweging om mij te steunen. 

Veel liefs, 
Inge

Kijk voor meer informatie over Alpe d’HuZes en geldbesteding op www.opgevenisgeenoptie.nl